Сос BBQ 430гр. РЕТ


Вие сте в: Сосове / Деликатесни сосове ТраДел /

Код:3800010816144; Сос BBQ 430гр. РЕТ

Сосове Деликатесни сосове ТраДел Сос BBQ 430гр. РЕТ

Сос BBQ 430гр. РЕТ
Опаковка - кашон х 12 бр.


Сходни продукти

Сос Хот Чили 430гр. РЕТ
Сос Хот Чили 430гр. РЕТ

Сос 1000 острова 400гр. РЕТ
Сос 1000 острова 400гр. РЕТ

Сос Китайски сладко кисел 300гр.=345гр. РЕТ 15% FREE
Сос Китайски сладко кисел 300гр.=345гр. РЕТ 15% FREE

Сос Сладко кисел 430гр. РЕТ
Сос Сладко кисел 430гр. РЕТ

Сос Тартар 300гр.=345гр. РЕТ 15% FREE
Сос Тартар 300гр.=345гр. РЕТ 15% FREE

Сос Чеснов 300гр.=345гр. РЕТ 15% FREE
Сос Чеснов 300гр.=345гр. РЕТ 15% FREE


Меню

Начало
За нас
Контакти
Продукти

Всички Продукти
Промоции
Нови
Контакти

България
тел.: +359887822855
e-mail: oberon@oberon.bg


2021 Всички права запазени!
Сос BBQ 430гр. РЕТ